Americanii trec la vaccinarea animalelor împotriva COVID-19. Grădina Zoologică din Detroit a decis că va imuniza mamiferele care sunt cele mai sensibile la virus. Măsura a venit ca o surpriză pentru restul lumii.

Directorul Grădinii Zoologice Detroit, dr. Ann Duncan declară că: „Va fi dificil pentru noi să avem grijă de un tigru sau o gorilă care are simptome de Covid-19. Facem tot ce putem să protejăm sănătatea animalelor și să contribuim la bunăstarea lor în Grădina Zoologică.”

Grădina Zoologică din Detroit a luat această decizie după ce multe dintre animalele care au fost infectate cu SARS-CoV-2 au murit. Printre aceste animale se numără, de asemenea, tigrii, leii și cimpanzeii din Europa și Asia, potrivit AlephNews.

Un medic și biolog german, Thomas Mettenleiter, spune că: „Dacă vorbim despre animale, de exemplu, animalele iau virusul de la stăpânii lor infectați, dar nu există un lucru cert că oamenii pot lua virusul de la animalele lor de companie.”

/www.jurnal.md/ro/news/e0e238a9a8633823/animale-vaccinate-contra-covid-19-in-sua-masura-a-fost-adoptata-dupa-ce-mai-multe-animale-au-murit-din-aceasta-cauza.html

Lasă un răspuns